ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
پنجشنبه، 2 شهریور 1396 - 05:33   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

اصلاحات ساختاری اقتصاد در دولت یازدهم

  اصلاحات ساختاری اقتصاد در دولت یازدهم


  ظریف به موگرینی و آمانو نامه نوشت


  ایران حمله هواپیماهای سعودی به ارحب یمن را محکوم کرد


  تعیین تکلیف قراردادهای سپرده با نرخ سود بانکی بالاتر از ۱۵ درصد


  سه اقدام موثر بانک مرکزی برای کاهش نرخ ها


  محمدعلی نجفی شهردار تهران شد


  بازیکنان تیم ملی مشخص شدند


  محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران شد


 
 
 چند رسانه ای

حضور 500 ساعته هر ایرانی در تلگرام

  حضور 500 ساعته هر ایرانی در تلگرام


  آخرین پست اینستاگرامی خواننده رپ متهم به قتل


  واکنش های توئیتری کاربران به باخت استقلال


  پست عجیب آزاده نامداری با محتوای وداع


  خانم و آقای بازیگر در اتاق گریم دِرِساژ


  رکورد مطالب کانال‌های فارسی‌زبان تلگرام شکست


  فینالیست خنداننده شو از حواشی مسابقه پرده برداشت


  واکنش مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور


 
 روانشناسی و موفقیت
گامی به سوی خوشبختی با ترک این رفتارها
  گامی به سوی خوشبختی با ترک این رفتارها

  8 مزیت اثبات شده بازی های رایانه ای در سلامت انسان

  برای تقویت حافظه این کار را انجام دهید

  مبنای روانشناختی لاکچری بازی در فضای مجازی

  چه رفتاری با آدم‌های بی‌ادب داشته باشیم؟

  مثبت‌نگری به معنی تمرکز روی زیبایی‌های زندگی است

  چگونگی برخورد با شوهر عصبانی!

  زنگ خطرهای جرایم آسیب‌زا به کودکان

- اندازه متن: + -  کد خبر: 58585صفحه نخست » سلامتشنبه، 21 مرداد 1396 - 20:30
کدام مواد غذایی از سرطان پیشگیری می کنند؟
هنگامی که موضوع سرطان مطرح می‌شود، مطالعات نشان داده‌اند که ۳۰ تا ۴۰ درصد از انواع مختلف این بیماری با دنبال کردن یک سبک زندگی سالم و رژیم غذایی متعادل قابل پیشگیری هستند.
  

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) :

به گزارش تیتربرتر به نقل از «اکتیو بیت» مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و کاروتنوئیدها از بهترین گزینه‌ها برای کاهش خطر ابتلا به سرطان محسوب می‌شوند که در ادامه با شش منبع عالی این مواد مغذی بیشتر آشنا می‌شویم.
 
سیر
 
سیر عطر و طعم غذا را بهبود می‌بخشد و از این رو یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در جهان است اما بوی ناخوشایندی که در نتیجه خوردن سیر حاصل می‌شود بسیاری را نیز از مصرف این ماده غذایی منصرف می‌کند. با این وجود ترکیبات گوگردی موجود در سیر که موجب بوی بد دهان می‌شوند، می‌توانند به جلوگیری از تشکیل موادی در بدن که زمینه‌ساز سرطان هستند، تسریع ترمیم DNA و نابودی سلول‌های سرطانی کمک کنند. همچنین سیر در مبارزه با باکتری‌های مرتبط با ابتلا به سرطان معده موثر عمل می‌کند و همچنین نقش آن در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده‌ بزرگ ثابت شده است. برای بهره‌مندی از بیشترین فواید سلامت سیر توصیه می‌شود این ماده غذایی را به صورت خام مصرف کنید.
 
بروکلی
 
بروکلی از خانواده سبزیجات چلیپایی است. این محصول حاوی ترکیبی به نام سولفورافان است که آنزیم‌های محافظ بدن را تقویت کرده و مواد شیمیایی زمینه‌ساز سرطان را از بدن خارج می‌کند. مطالعه دانشگاه میشیگان نشان داده است که سوفلورافان سلول‌های بنیادی سرطانی - آنهایی که به رشد تومور کمک می‌کنند - را هدف قرار می‌دهد.
 
بروکلی و دیگر سبزیجات چلیپایی مانند کلم، کیل و گل کلم بیشترین کارایی را در محافظت از بدن مقابل سرطان‌های دهان، مری و معده نشان داده‌اند. توصیه می‌شود این محصولات به صورت خام یا بخارپز مصرف شوند، زیرا قرار دادن در مایکروویو موجب نابودی بیشترین فواید ضد سرطانی آنها می‌شود.
 
گوجه‌فرنگی
 
گوجه‌فرنگی رنگ قرمز خود را مدیون یک ماده شیمیایی گیاهی به نام لیکوپن است. لیکوپن یک آنتی‌اکسیدان است که گوجه‌فرنگی غنی‌ترین منبع برای آن محسوب می‌شود. لیکوپن با کاهش خطر سرطان پروستات پیوند خورده است و همچنین توانایی خود را در توقف رشد برخی سلول‌های سرطانی، مانند پستان، ریه و اندومتریال نشان داده است.
 
برای کسب بیشترین فواید سلامت لیکوپن باید گوجه‌فرنگی را به صورت پخته یا فرآوری شده - به عنوان مثال، رب یا سس گوجه‌فرنگی - مصرف کنید، زیرا فرآیند حرارت دادن میزان لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی که بدن قادر به جذب آن است را افزایش می‌دهد. از دیگر منابع خوب برای لیکوپن می‌توان به هندوانه، گریپ‌فروت صورتی و فلفل‌دلمه‌ای قرمز اشاره کرد.
 
توت‌ها
 
توت‌ها در میان بهترین منابع آنتی‌اکسیدان‌ها قرار دارند که می‌توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند. رادیکال‌های آزاد ترکیبات ناپایداری هستند که می‌تواند موجب آسیب سلولی شده و ابتلا به بیماری، از جمله سرطان را در پی داشته باشند.
 
به عنوان مثال، توت‌فرنگی حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C و اسید الاجیک است. مورد دوم خواص محافظت در برابر سرطان را از طریق تقویت آنزیم‌هایی که مواد زمینه‌ساز سرطان را از بین برده و رشد تومورها را کند می‌کند، ارائه می‌کند. همچنین توت‌فرنگی حاوی فلاونوئیدها است که یک آنزیم موثر در آسیب DNA و ابتلا به سرطان ریه را سرکوب می‌کنند.
 
هویج
 
هویج یکی دیگر از منابع عالی برای آنتی‌اکسیدان‌های قوی از جمله کاروتنوئیدهای آلفا کاروتن و بتا کاروتن است. بتا کاروتن به کند کردن آهنگ رشد سلول سرطانی کمک می‌کند و همچنین از سلول‌ها در برابر آسیب وارده از سموم محافظت می‌کند.
 
مطالعات جدید نشان داده‌اند که آلفا کاروتن در پیشگیری و مبارزه با سرطان حتی موثرتر از بتا کاروتن عمل می‌کند. هویج پخته آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری را نسبت به هویج خام در اختیار بدن انسان قرار می‌دهد و از این رو، بخارپز کردن هویج به صورت کامل و سپس برش دادن آن برای حفظ بیشترین مواد مغذی توصیه می‌شود.
 
سبزیجات برگدار
 
سبزیجات برگدار نه تنها سرشار از مواد مغذی مختلف مانند فیبر، آهن و کلسیم هستند، بلکه از خواص ضد سرطانی نیز بهره می‌برند. اسفناج و دیگر سبزیجات برگدار مانند کیل و برگ چغندر سوئیسی، منابعی عالی برای آنتی‌اکسیدان لوتئین هستند که از آسیب رادیکال‌های آزاد با از بین بردن آنها در بدن محافظت می‌کند. لوتئین تاثیرگذاری خود در پیشگیری از سرطان‌های دهان، مری، معده را نشان داده است.
 
ویتامین C و بتاکاروتن از دیگر مواد مغذی مهمی هستند که در سبزیجات برگدار یافت می‌شوند اما آنتی‌اکسیدان‌ها تنها مزیت ارائه شده از سوی آنها نیستند. سبزیجات برگدار منابع خوبی برای گلوکوزینولات هستند که طی آماده‌سازی غذا، جویدن و گوارش شکسته شده و ترکیباتی مانند ایندُل‌ها و ایزوتیوسیانات را شکل می‌دهند که مشخص شده است عوامل سرطان‌زا را غیر فعال کرده و شکل‌گیری تومور و متاستاز را مهار می‌کنند.

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: سرطان - تشخیص سرطان - کاهش وزن - بهبود انواع سرطان - مواد غذایی - تیترصبح - تیتربرتر


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار