ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
پنجشنبه، 26 مرداد 1396 - 06:02   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

کشف هویت دو سر بریده در تهران

  کشف هویت دو سر بریده در تهران


  نامشخص‌بودن تکلیف ٢٨ میلیارد تومان در شهرداری


  خداحافظی نعمت زاده از وزارت صنعت


  وزیر اطلاعات نباید اجازه دخالت نهادهای دیگر در حیطه کاری وزارت را بدهد


  دومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم


  سلطانی‌فر دغدغه جوانان را به خوبی می‌شناسد


  حجتی وزیری است که به موضوع کارش تسلط دارد


  رحمانی فضلی سه انتخابات را با موفقیت برگزار کرد


 
 
 چند رسانه ای

فینالیست خنداننده شو از حواشی مسابقه پرده برداشت

  فینالیست خنداننده شو از حواشی مسابقه پرده برداشت


  واکنش مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور


  رسانه‌های اجتماعی جوانان را به رفتارهای خشن ترغیب می کند


  انتقاد کاربران از بی نظمی مجلس در جلسه رای اعتماد


  نحوه غیرفعال کردن پست های تبلیغاتی اینستاگرام


  عکس جنجالی آزاده نامداری در فرودگاه میلان


  علت قطع تلگرام در تهران چیست؟


  هر ایرانی در ۱۸ کانال تلگرامی عضو است


 
 روانشناسی و موفقیت
مثبت‌نگری به معنی تمرکز روی زیبایی‌های زندگی است
  مثبت‌نگری به معنی تمرکز روی زیبایی‌های زندگی است

  چگونگی برخورد با شوهر عصبانی!

  زنگ خطرهای جرایم آسیب‌زا به کودکان

  کودکان، قربانی اصلی اعتیاد والدین هستند

  درک تفاوت بین شوخی سالم و ناسالم

  راهکارهایی برای گذر از شکست عشقی

  9 اثر منفی استرس برای بدن

  صحبت های های مردانه پدر و پسری که باید به پسرتان بگویید

- اندازه متن: + -  کد خبر: 38579صفحه نخست » آشپزیپنجشنبه، 23 دی 1395 - 00:30
طرز تهیه اشپیل شور
اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم: 
 
نمک 2 پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
 
طرز تهیه اشپیل شور
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد. 
 
نکات:
 
1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.
 
2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

 

انتهای پیام/م

 

 

طرز تهیه اشپیل شور

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

طرز تهیه اشپیل شور            طرز تهیه اشپیل شور

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - اشپیل شور - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار