ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  گیشه روزنامه ها   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    استارت آپ |    شرکت ها |    سراسر ایران  
چهارشنبه، 4 مرداد 1396 - 07:03   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 اخبار داغ

ایران بالگرد غیرنظامی تولید می‌کند

  ایران بالگرد غیرنظامی تولید می‌کند


  مطهری: به حصر خانگی کروبی پایان داده شود


  رشد اقتصادی با نفت ۱۱.۱ درصد بدون نفت ۶.۴ درصد است


  بهره‌برداری کارخانه ایران خودرو کرمانشاه با حضور جهانگیری


 
 
 چند رسانه ای

آیا تلگرام هک‌شدنی است؟

  آیا تلگرام هک‌شدنی است؟


  الهام چرخنده ازدواج کرد


  آزاده نامداری چه درخواستی از مردم دارد؟


  مطهری: به حصر خانگی کروبی پایان داده شود


 
 روانشناسی و موفقیت
هفت ویژگی شخصیتی برتر برای ارتباط بهتر با دیگران
  هفت ویژگی شخصیتی برتر برای ارتباط بهتر با دیگران

  بدست آوردن شادابی با تکنیک غوطه‌ور شدن

  عذرخواهی کردن را یاد بگیریم

  در هنگام شکست و ناراحتی چه کاری باید کرد؟

 
 مد و لباس

بهترین عطرهای زنانه برای تابستان

  بهترین عطرهای زنانه برای تابستان


  راه‌اندازی موزه پوشاک سنتی و بومی اقوام ایرانی


  7 ماسک خانگی برای موهای خشک


  دکوراسیون پذیرایی شیک و مدرن


 
 آشپزی

طرز تهیه دلمه مرغ

  طرز تهیه دلمه مرغ


  طرز تهیه یک سوپ رژیمیِ خوشمزه


  طرز تهیه یک غذای ساده و سریع برای شام


  طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان


- اندازه متن: + -  کد خبر: 38579صفحه نخست » آشپزیپنجشنبه، 23 دی 1395 - 00:30
طرز تهیه اشپیل شور
اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم: 
 
نمک 2 پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
 
طرز تهیه اشپیل شور
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد. 
 
نکات:
 
1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.
 
2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

 

انتهای پیام/م

 

 

طرز تهیه اشپیل شور

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

طرز تهیه اشپیل شور            طرز تهیه اشپیل شور

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - اشپیل شور - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار