ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  پخش زنده و جداول مسابقات ورزشی   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
پنجشنبه، 30 شهریور 1396 - 04:10   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

تساوی با طعم شکست برای منصوریان

  تساوی با طعم شکست برای منصوریان


  متن کامل سخنرانی رییس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل


  جشن شکوفه‌ها برای 1.4 میلیون کلاس اولی آغاز شد


  فیلم ایرانی راه یافته به رقابت اسکار معرفی شد


  آیا دو دانشگاه فنی حرفه ای و علمی کاربردی ادغام می شوند؟


  چه کسی بر صندلی آیت‌الله هاشمی تکیه داد؟


  بسته مشکوک نجف‌آباد نه انتحاری بود، نه انفجاری و نه امنیتی


  رییس سازمان تعزیرات حکومتی منصوب شد


 
 
 چند رسانه ای
خندوانه
  خندوانه امشب با حضور نگار جواهریان به پایان می‌رسد

  توییت مکرون پس از دیدار با روحانی

  شیوه جدید مدیریت صدا در اینستاگرام

  قابلیت جدید فیس بوک

  رقابت تنگاتنگ فیس‌بوک مسنجر با واتس‌اپ

  تلگرام در ایران در سکوی نخست ایستاد

  پله ویلچرنشین شد!

  اشتباه فاحش ترامپ در توئیتر!

 
 روانشناسی و موفقیت

چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟

  چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟


  انزواطلبی نوجوانان را جدی بگیرید


  ۱۳.۵ درصد ایرانی‌ها افسردگی دارند


  افسردگی در کمین افراد گیاهخوار


  ۲۰ نشانه تشخیص دوستان واقعی از غیر واقعی


  حقایقی جالب در مورد طلاق که نشنیده اید!


  تغییر خلق و خوی آقایان در این ساعت


  تاثیر مخرب طلاق بر پیشرفت تحصیلی فرزندان


- اندازه متن: + -  کد خبر: 38579صفحه نخست » آشپزیپنجشنبه، 23 دی 1395 - 00:30
طرز تهیه اشپیل شور
اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم: 
 
نمک 2 پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
 
طرز تهیه اشپیل شور
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد. 
 
نکات:
 
1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.
 
2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

 

انتهای پیام/م

 

 

طرز تهیه اشپیل شور

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

طرز تهیه اشپیل شور            طرز تهیه اشپیل شور

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - اشپیل شور - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار