ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  جستجوی                  
 صفحه نخست |    اقتصاد |    راهبرد |    پارلمان |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    جامعه |    عکس |    استانها  
چهارشنبه، 9 فروردین 1396 - 05:56   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  آنجلینا جولی شروع به خوردن حشره کرد!!+عکس


  ۴ دانشجو ی شرور به التماس های زن کارمند دانشگاه هم رحم نکردند و…+عکس


  افزایش ۱۴/۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر در سال 96


  گزارش تصویری از اجرای رقص کردی در پارک 28 دی سنندج


  کی‌روش: رقابت سختی با تیم چین داریم


  فراخوان وزارت ورزش برای حضور پرشور هواداران در دیدار فوتبال ایران برابر چین


  دوستان خود را در اینستاگرام رصد کنید!


  امضای تفاهم نامه همکاری سازمان سینمایی ایران و الجزایر


  روند رو به کاهش قیمت پایانی در فلزات اساسی


  سایه ای که دختر جوان را تعقیب می کرد!!+عکس


 
 
 روانشناسی و موفقیت
تربیت فرزند اول خانواده مهم‌تر از فرزندان بعدی است
  تربیت فرزند اول خانواده مهم‌تر از فرزندان بعدی است

  رابطه بین استرس و سفید شدن مو چیست؟

  لزوم رعایت حد و مرزها در تعاملات اجتماعی

  تعطیلات چه تاثیری روی اعصاب و روان ما خواهد داشت؟

 
 مد و زیبایی

آبشار واقعی آتش در آمریکا+عکس

  آبشار واقعی آتش در آمریکا+عکس


  چند راهکار ساده برای درمان خشکی پوست و مو


  نکات ضروری برای استفاده از عطر چیست؟


  درمان فوری جوش صورت با محصولات خانگی


 
 چندرسانه‌ای

دوستان خود را در اینستاگرام رصد کنید!

  دوستان خود را در اینستاگرام رصد کنید!


  راه حلی برای کاهش مصرف اینترنت در اینستاگرام


  قدرت‌نمایی‌های شبکه‌های اجتماعی در سال ۹۵


  هیچ نرم‌افزاری جایگزین تلگرام نمی‌شود


 
 آشپزی
طرز تهیه کیک دارچین و قهوه
  طرز تهیه کیک دارچین و قهوه
  طرز تهیه پاناکوتای وانیلی
  طرز تهیه پاستیل خانگی
  طرز تهیه مافین های ماکارونیِ پنیری و زیبا
 
 گردشگری

کرمانشاه محور تاریخ است

  کرمانشاه محور تاریخ است


  نکات مهم قبل از سفر به مراکش چیست؟


  اعلام تازه‌ترین آمار اقامت و سفر در نوروز 96


  بزرگترین پارک مینیاتوری کشور کجاست؟


 
پست الکترونیکی:
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37731صفحه نخست » آشپزیسه شنبه، 14 دی 1395 - 00:30
پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
    پنیر ریکوتا 400 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
    مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
    پنیر پیتزا 2 فنجان
    سس مارینارا 3 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
 
3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
 
نکته:
 
سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
 
آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج           پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 سر خط خبرها

  همه تعطیلات مون خراب شد!


 

  روش های طبیعی برای تسکین عفونت دستگاه ادراری


  تربیت فرزند اول خانواده مهم‌تر از فرزندان بعدی است


 

  شرایط بیمه‌پردازی اختیاری چیست؟


  واکنش مجازی علی دایی به پیروزی ایران


 

  قتل سه نفر بر اثر اختلافات خانوادگی در کرمان


  قیمت نفت رشد کرد


 

  مسعود شجاعی بهترین بازیکن دیدار با چین


  از خوشحالی همیشگی کی‌روش تا تشویق چینی‌ها توسط هواداران


 

  ایران یک - چین صفر؛چشمک ایران به روسیه با عبور از دیوار چین


  منابع پنهان "قند" کدامند؟


 

  چه کسی این یه مشت رقاص رو به تلویزیون راه داده است!!!؟؟؟


  مرغ ارزان شد


 

  تشویق سید مهدی رحمتی و عکس سلفی بازیکنان چین با طرفدارانشان


  آبشار واقعی آتش در آمریکا+عکس


 

  مخترع پفک نمکی چه کسی بود؟+عکس


  کرمانشاه محور تاریخ است


 

  آنجلینا جولی شروع به خوردن حشره کرد!!+عکس


  پسر ایرانی که دختر شد و بلافاصله ده خواستگار پیدا کرد!!


 

  ایران و روسیه 14 سند همکاری امضا کردند


 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار