ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  گیشه روزنامه ها   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    شرکت ها |    اقتصاد هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
شنبه، 31 تیر 1396 - 09:14   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  دریافت پول صادرات پتروشیمی از چین یک موضوع تجاری است


  غرق شدن جوان ۲۳ ساله در سراب گروس صحنه


  غرفه رنو در نمایشگاه خودرو شیراز


  صفر شدن تبادلات تجاری ایران و عربستان


  ارائه اینترنت حجمی در آینده محکوم به شکست است


  حجاب در سینمای ایران چه جایگاهی دارد؟


  غرق‌شدن ۲۰ گردشگر در رودخانه دز


  هر 4گردشگر مفقود شده زنده پیدا شدند


  آیا بستنی‌های زغالی برای سلامتی ضرر دارند؟


  شرایط فروش خودرو های شاسی بلند ایران خودرو


  اجرای برنامه هنر و خلاقیت در متروی تهران


  در دیدار عراقچی با آمانو در وین چه گذشت؟


  پرونده سودهای غیرمتعارف در هیات انتظامی بانک‌ها


  چراغ سبز بورس ثابت ماند


  فیلمی کمدی در انتظار سرمایه است


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37731صفحه نخست » آشپزیسه شنبه، 14 دی 1395 - 00:30
پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
    پنیر ریکوتا 400 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
    مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
    پنیر پیتزا 2 فنجان
    سس مارینارا 3 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
 
3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
 
نکته:
 
سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
 
آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج           پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - پاستاهای صدفیِ - فرفره - آشپزی - پیتزا - فست فود


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار