ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  جستجوی                  
 صفحه نخست |    اقتصاد |    راهبرد |    پارلمان |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    جامعه |    عکس |    استانها  
یکشنبه، 3 بهمن 1395 - 11:40   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  پرواز را تجربه کنید با لیانا پرواز


  عیدی امسال کارکنان دولت چقدر است؟


  هیئت‌های شرکت‌کننده وارد آستانه شدند


  ادامه تظاهرات جهانی علیه ترامپ


  اگر ترامپ برجام را پاره کند، ایران آماده است فعالیت های هسته ای خود را به حالت اول باز گرداند


  اعلام لیست اجناس خسارت‌دیده از مغازه‌های پلاسکو


  تعطیلی بازار سکه و ارز چهارراه استانبول


  سومین شهید آتش نشان از زیر آوار خارج شد


  برگزاری جلسه ستاد عتبات عالیات شهرستان رودسر


  پیشنهادی در خصوص مرتفع شدن بدهی‌های کسبه پلاسکو


 
 
 روانشناسی و موفقیت
گریه‌های کودکان را بی‌پاسخ نگذاریم
  گریه‌های کودکان را بی‌پاسخ نگذاریم

  نکاتی برای خوشبختی و رضایت از زندگی دست

  این افراد را از دایره زندگیتان محو کنید

  اثرات منفی تلفن همراه بر سلامت اعصاب و روان

 
 مد و زیبایی

موهایی درخشان و زیبا با سرکه سیب

  موهایی درخشان و زیبا با سرکه سیب


  آنچه که باید از میکرونیدلینگ بدانید


  انتخاب بهترین لباس‌ها در جشنواره موسیقی فجر


  خانه های معروف مد و لباس در ایتالیا


 
 چندرسانه‌ای

واکنش شبکه‌های اجتماعی به خوانندگان لس‌آنجلسی سریال «معمای شاه»

  واکنش شبکه‌های اجتماعی به خوانندگان لس‌آنجلسی سریال «معمای شاه»


  چه پسوردهایی سریع هک می شوند؟


  موسسه‌های مدلینگ همچنان فعال‌اند


  استفاده از نرم‌افزارهای پسورد منیجر


 
 آشپزی
کیک بستنی شکلاتی با سس کارامل و نارگیل
  کیک بستنی شکلاتی با سس کارامل و نارگیل
  طرز تهیه‌ی یک سالاد روسی خوشمزه
  طرز تهیه سوفله هویج
  آموزش پخت لازانیای مرغ و سبزیجات
 
 گردشگری

پرواز را تجربه کنید با لیانا پرواز

  پرواز را تجربه کنید با لیانا پرواز


  مارکوپولو ایران را چگونه توصیف کرده است؟


  توضیحاتی درباره دو مصوبه که هتلدارها را قوی می‌کند


  نرخ ارزانترین و گران ترین هتل های اروپا


 
پست الکترونیکی:
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37731صفحه نخست » آشپزیدوشنبه، 13 دی 1395 - 23:30
پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
    پنیر ریکوتا 400 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
    مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
    پنیر پیتزا 2 فنجان
    سس مارینارا 3 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
 
3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
 
نکته:
 
سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
 
آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج           پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 سر خط خبرها

  اولین روز اوباما پس از ترک کاخ سفید+عکس


 

  امکان لغو وضع اضطرار ملی اوباما علیه ایران ازسوی ترامپ


  ابلاغ 200 راهنمای بالینی به دانشگاه‌های علوم پزشکی


 

  وقتی شمسایی به کناره‌گیری از فوتسال تهدید می کند!


  همکاری بانک تجارت با سازمان حفاظت محیط زیست


 

  زلزله 4.5 ریشتر حوالی فریدون شهر اصفهان


  توزیع سکه‌ طلای تقلبی توسط جاعلان


 

  فیلم/ یکی از آتش نشانان زیر آوار پلاسکو در مسابقه شبکه نسیم


  «همگی مثل هم هستیم»


 

  رونمایی پوستر فیلم سینمایی «شنل»


  ثبت 288میلیون دلار مازاد تراز تجاری در 10ماه


 

  شهدای آتشنشان در قطعه 50 بهشت زهرا دفن می شوند


  کشف یک کپسول اکسیژن آتش نشانی از زیر آوار+ عکس


 

  راه اندازی شاخص بدهی تاپایان امسال در فرابورس


  راهکار طب سنتی برای کاهش دردهای میگرنی


 

  تکلیف چک‌های سوخته در پلاسکو چیست؟


  گزارش تصویری از حضور رئیس آموزش پروش کلاچای در آتش نشانی کلاچای


 

  ادامه تظاهرات جهانی علیه ترامپ


  ارایه رایگان 4200 میلیارد ریال خدمات فرودگاهی به نهادهای نظامی


 

  دونرخی کردن راه بازگشت کارت سوخت


 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار