ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  فـال روزانـه   |  جستجوی                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    استانها |    آخرین عناوین  
شنبه، 6 خرداد 1396 - 03:19   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  دختری که در پارک دنبال شوهر می گشت! + عکس


  احتمال پخش ربنای استاد شجریان در رمضان امسال


  اینم قالیباف فول آپشن!


  سر بریده مرد کرمانی به حرف آمد


  اجرای مسکن اجتماعی با ابلاغ تسهیلات دولت


  بنزین بی‌کیفیت چه تاثیری بر خرابی ماشین‌ها دارد؟


  واکنش بازار آسیا به تمدید توافق اوپکی ها برای کاهش تولید


  کشف یک کیلو هروئین از یک سوداگر حرفه‎ای در مشهد


  نبود یک قانون مشخص برای دریافت اجاره


  هیجان بازارسرمایه در پساانتخابات


 
 
 روانشناسی و موفقیت
کارهایی که موجب از بین رفتن خلاقیت می شوند
  کارهایی که موجب از بین رفتن خلاقیت می شوند

  9 اعتیاد که 90 درصد ما به آن‌ها دچار هستیم

  تست روانشناسی/ دیگران درمورد من چگونه فکر می‌کنند؟

  چرا باید شاد باشیم؟

 
 مد و زیبایی

زیبایی و جوانی پوست در تابستان

  زیبایی و جوانی پوست در تابستان


  علت رشد سریع موهای زائد چیست؟


  هویدا شدن نشانه های اختلالات جسمی در مو


  این شیوه آرایش چشم ها را کوچک تر می کند


 
 چندرسانه‌ای

نحوه ارسال پیام ویدیویی در تلگرام

  نحوه ارسال پیام ویدیویی در تلگرام


  قابلیت جدید اینستاگرام؛ لوکیشن استوری و هشتگ استوری


  شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین و تاثیرگذارترین ابزار در انتخابات


  تلگرام و واتس آپ فیلتر می‌شود!


 
 آشپزی
فوت و فن های پختِ یک «ته چین» خوشمزه
  فوت و فن های پختِ یک «ته چین» خوشمزه
  طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای
  طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با رویه کرم شکلاتی
  طرز تهیه پیتزا به سبک نیویورکی ها
 
 گردشگری

5 درس از گردشگری می‌سی‌سی‌پی

  5 درس از گردشگری می‌سی‌سی‌پی


  جایگاه صنعت گردشگری در ایران


  «تونل برفی» را در بهار تجربه کنید


  خطرناک ترین جزیره دنیا کجاست؟


 
پست الکترونیکی:
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37731صفحه نخست » آشپزیسه شنبه، 14 دی 1395 - 00:30
پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
    پنیر ریکوتا 400 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
    مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
    پنیر پیتزا 2 فنجان
    سس مارینارا 3 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
 
3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
 
نکته:
 
سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
 
آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج           پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - پاستاهای صدفیِ - فرفره - آشپزی - پیتزا - فست فود


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 سر خط خبرها

  استقبال توییتری رییس جمهور از ماه رمضان


 

  ظریف: "تجهیزات نظامی زیبا" خاورمیانه را نجات نخواهد داد


  فیلم کوتاه ایرانی برگزیده کن شد


 

  خدمات بانک شهر در زندگی شهروندان ملموس است


  پیش بینی برخی تحلیلگران بین المللی از بهای نفت در ماه های آتی


 

  از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی شد


  امکان تصویربرداری از آن سوی دیوار با Wifi


 

  نانوحسگری برای تشخیص متاستاز شدن سلول سرطانی


  دختری که در پارک دنبال شوهر می گشت! + عکس


 

  ایجاد 40 شرکت دانش‌بنیان از سوی محققان ایرانی مقیم خارج


  خودروی قدرتمند تویوتا فورچونر در ایران


 

  10 راه‌ مختلف برای تبدیل کردن ورزش به یک عادت روزانه


  اخاذی پس از سرقت خودرو به شیوه بیهوشی+ عکس


 

  برنامه ریزی برای ایجاد 500 هزار شغل در حوزه صنایع خرد و کوچک در سال 96


  افزایش واردات گوشت گوسفندی به کشور


 

  زیبایی و جوانی پوست در تابستان


  بیکارترین استان های کشور کدامند؟


 

  هیجان بازارسرمایه در پساانتخابات


  موضوع ته‌لنجی در اختیار گمرک است


 

  تعیین تکلیف سپرده گذاران میزان در دست قوه قضاییه


 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار