ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  پخش زنده و جداول مسابقات ورزشی   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
دوشنبه، 3 مهر 1396 - 09:43   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

پیروزی تاریخ برای حزب حاکم آلمان

  پیروزی تاریخ برای حزب حاکم آلمان


  رفراندوم جدایی اقلیم از عراق فردا برگزار خواهد شد


  واژگونی خونین اتوبوس در گردنه حیران


  امیدواریم موضوع حصر رسما در شورای عالی امنیت ملی به رأی گذاشته شود


  نرخ تورم شهریور 96 به ۸.۱ درصد رسید


  آیا درب‌های آمریکا مجدداً به روی این شش کشور باز خواهد شد؟


  عراقچی اتهامات عربستان را پاسخ داد


  نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی توسط رئیس جمهور


 
 
 چند رسانه ای
حرکت ناشیانه دختر رئیس جمهور آذربایجان در سازمان ملل
  حرکت ناشیانه دختر رئیس جمهور آذربایجان در سازمان ملل

  عوارض استفاده بیش از حد از دنیای مجازی

  گریم متفاوت آقای بازیگر در پروژه نیمه تمام ماه تی تی

  خندوانه امشب با حضور نگار جواهریان به پایان می‌رسد

  توییت مکرون پس از دیدار با روحانی

  شیوه جدید مدیریت صدا در اینستاگرام

  قابلیت جدید فیس بوک

  رقابت تنگاتنگ فیس‌بوک مسنجر با واتس‌اپ

 
 روانشناسی و موفقیت

چند روش ساده برای تقویت انگیزه های درونی خودمان

  چند روش ساده برای تقویت انگیزه های درونی خودمان


  چه چیزی باعث افسردگی فصلی می شود؟


  توصیه یک روانشناس به والدین قبل از تهیه موبایل برای کودکانشان


  چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟


  انزواطلبی نوجوانان را جدی بگیرید


  ۱۳.۵ درصد ایرانی‌ها افسردگی دارند


  افسردگی در کمین افراد گیاهخوار


  ۲۰ نشانه تشخیص دوستان واقعی از غیر واقعی


- اندازه متن: + -  کد خبر: 37731صفحه نخست » آشپزیدوشنبه، 13 دی 1395 - 23:30
پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی از انواع محبوب این پاستاست.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
    پنیر ریکوتا 400 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
    مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
    پنیر پیتزا 2 فنجان
    سس مارینارا 3 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
 
2. یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
 
3. روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
 
نکته:
 
سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.
 
آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج           پاستاهای صدفیِ شکم پُر با مرغ و اسفناج

انتهای پیام/

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - پاستاهای صدفیِ - فرفره - آشپزی - پیتزا - فست فود


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار