ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
چهارشنبه، 1 شهریور 1396 - 03:03   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

فرار سرخ پوشان از شکست با تعویض های طلایی برانکو

  فرار سرخ پوشان از شکست با تعویض های طلایی برانکو


  شاگردان منصوریان مغلوب پدیده ای ها شدند


  ماجرای عجیب پرواز تهران – استانبول چه بود؟


  نیروهای عراق به دروازه‌های شهر تلغر رسیدند


  تشریح برنامه‌های نفتی زنگنه در دولت دوازدهم


  اعلام راهبرد جدید ترامپ در مورد افغانستان


  گام نخست حدف صفر از پول ملی در اقتصاد کشور


  اعلام نتیجه نهایی نقل و انتقال دانشجویان در هفته اول شهریور


 
 
 چند رسانه ای

حضور 500 ساعته هر ایرانی در تلگرام

  حضور 500 ساعته هر ایرانی در تلگرام


  آخرین پست اینستاگرامی خواننده رپ متهم به قتل


  واکنش های توئیتری کاربران به باخت استقلال


  پست عجیب آزاده نامداری با محتوای وداع


  خانم و آقای بازیگر در اتاق گریم دِرِساژ


  رکورد مطالب کانال‌های فارسی‌زبان تلگرام شکست


  فینالیست خنداننده شو از حواشی مسابقه پرده برداشت


  واکنش مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور


 
 روانشناسی و موفقیت
گامی به سوی خوشبختی با ترک این رفتارها
  گامی به سوی خوشبختی با ترک این رفتارها

  8 مزیت اثبات شده بازی های رایانه ای در سلامت انسان

  برای تقویت حافظه این کار را انجام دهید

  مبنای روانشناختی لاکچری بازی در فضای مجازی

  چه رفتاری با آدم‌های بی‌ادب داشته باشیم؟

  مثبت‌نگری به معنی تمرکز روی زیبایی‌های زندگی است

  چگونگی برخورد با شوهر عصبانی!

  زنگ خطرهای جرایم آسیب‌زا به کودکان

- اندازه متن: + -  کد خبر: 37477صفحه نخست » آشپزیجمعه، 10 دی 1395 - 00:30
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

 
مواد لازم:
 
روغن مایع  به میزان لازم
پیاز خردکرده  2 عدد
زردچوبه  به میزان لازم
ادویه کاری یا فلفل تند  1 قاشق سوپخوری
گوجه‌ فرنگی رنده کرده  1عدد
سوراغ  4 تا 5 قاشق غذاخوری
آب  4 تا 5 پیمانه
میگوی لافتی (میگوی ریز خشک)  250 گرم
ماش نیم پز  1 پیمانه
برنج  3 پیمانه
 
چکوی میگو با سوراغ 
 
طرز تهیه:
 
1-در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه کاری را بیفزائید و کمی تفت دهید.
 
2-سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - که از یک ساعت قبل خیسانده‌اید - اضافه کنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل کنید و پس از صاف کردن، آن را به میگوها اضافه کنید.
 
3-بعد از آن که چند جوش زد، ماش نیم‌ پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب برنج کشیده شود. آن‌گاه صبر کنید تا برنج دم بکشد. اکنون چکوی میگو را در دیس زیبائی بکشید و مصرف کنید.
 
یادآوری 1: به دلیل شور بودن سوراغ، در این غذا از نمک استفاده نکنید. چنانچه سوراغ در دسترس نبود، می‌توانید آن را حذف نمائید و فقط به مقدار لازم آب به برنج بیفزائید.
 
یادآوری 2: سوراغ، از مخلوط کردن نوعی ماهی به نام «مُمَخ» و نوعی گل سرخ به نام «گِلک» - که از گیاهان مخصوص جزیره هرمز می‌باشد - همراه با نمک و پوست نارنج به دست می‌آید.
 
4-مخلوط فوق را در حلب می‌ریزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزیره قرار می‌دهند تا تبدیل به محلول قرمز رنگی شود که به آن سوراغ می‌گویند.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ            غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - سوراغ - خورشت بندری - چکوی میگو - فرفره - آشپزی - پیتزا - فست فود


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار