ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  گیشه روزنامه ها   |  قیمت خودرو   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
سه شنبه، 6 تیر 1396 - 20:10   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  فروش لپ‌تاپ‌های ضد هک


  اسکانس های صفر یورویی منتشر شد


  وقوع انفجار در پاریس


  مردم بلاتکلیف هستند


  چالش های سرمایه گذاری خارجی در کشور


  به لطافت یک فیلم خوش ساخت


  مهدی رحمتی هم برای بهنام برزای نوشت


  الزامات توسعه پایدار اقتصادی در کشور چیست؟


  بعد از رمضان چه سریال‌هایی پخش می‌شوند؟


  بمب پیمان معادی به پایان کار نزدیک می شود


  در طرح کارورزی نباید کارورزان جای نیروهای شاغل را بگیرند


  نظرات حسین علیزاده درباره استفاده از موسیقی مینیمالیستی در سینمای ایران


  اثرات کاهش سود سپرده‌های بانکی بر بازار سرمایه


  بازگشت‌ از سفر را به روز جمعه موکول نکنید


  تازه وارد مصری!


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37477صفحه نخست » آشپزیجمعه، 10 دی 1395 - 00:30
غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ
سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

 
مواد لازم:
 
روغن مایع  به میزان لازم
پیاز خردکرده  2 عدد
زردچوبه  به میزان لازم
ادویه کاری یا فلفل تند  1 قاشق سوپخوری
گوجه‌ فرنگی رنده کرده  1عدد
سوراغ  4 تا 5 قاشق غذاخوری
آب  4 تا 5 پیمانه
میگوی لافتی (میگوی ریز خشک)  250 گرم
ماش نیم پز  1 پیمانه
برنج  3 پیمانه
 
چکوی میگو با سوراغ 
 
طرز تهیه:
 
1-در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه کاری را بیفزائید و کمی تفت دهید.
 
2-سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - که از یک ساعت قبل خیسانده‌اید - اضافه کنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل کنید و پس از صاف کردن، آن را به میگوها اضافه کنید.
 
3-بعد از آن که چند جوش زد، ماش نیم‌ پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب برنج کشیده شود. آن‌گاه صبر کنید تا برنج دم بکشد. اکنون چکوی میگو را در دیس زیبائی بکشید و مصرف کنید.
 
یادآوری 1: به دلیل شور بودن سوراغ، در این غذا از نمک استفاده نکنید. چنانچه سوراغ در دسترس نبود، می‌توانید آن را حذف نمائید و فقط به مقدار لازم آب به برنج بیفزائید.
 
یادآوری 2: سوراغ، از مخلوط کردن نوعی ماهی به نام «مُمَخ» و نوعی گل سرخ به نام «گِلک» - که از گیاهان مخصوص جزیره هرمز می‌باشد - همراه با نمک و پوست نارنج به دست می‌آید.
 
4-مخلوط فوق را در حلب می‌ریزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزیره قرار می‌دهند تا تبدیل به محلول قرمز رنگی شود که به آن سوراغ می‌گویند.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ            غذای بندری؛ چکوی میگو با سوراغ

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری گروه رسانه ای تیتر:        telegram.me/titr_group

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - سوراغ - خورشت بندری - چکوی میگو - فرفره - آشپزی - پیتزا - فست فود


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار