ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  گیشه روزنامه ها   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    شرکت ها |    اقتصاد هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
شنبه، 31 تیر 1396 - 09:08   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  دریافت پول صادرات پتروشیمی از چین یک موضوع تجاری است


  غرق شدن جوان ۲۳ ساله در سراب گروس صحنه


  غرفه رنو در نمایشگاه خودرو شیراز


  صفر شدن تبادلات تجاری ایران و عربستان


  ارائه اینترنت حجمی در آینده محکوم به شکست است


  غرق‌شدن ۲۰ گردشگر در رودخانه دز


  آیا بستنی‌های زغالی برای سلامتی ضرر دارند؟


  حجاب در سینمای ایران چه جایگاهی دارد؟


  شرایط فروش خودرو های شاسی بلند ایران خودرو


  اجرای برنامه هنر و خلاقیت در متروی تهران


  در دیدار عراقچی با آمانو در وین چه گذشت؟


  پرونده سودهای غیرمتعارف در هیات انتظامی بانک‌ها


  چراغ سبز بورس ثابت ماند


  فیلمی کمدی در انتظار سرمایه است


  هر 4گردشگر مفقود شده زنده پیدا شدند


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 37173صفحه نخست » آشپزیسه شنبه، 7 دی 1395 - 00:30
طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی را به شما آموزش داده ایم. برای تهیه این دسر خوشمزه در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
    ۴ پیمانه خامه پرچرب
    ۱۶ عدد بیسکوئیت کرم دار شکلاتی
    ۲ قاشق چایخوری وانیل
    ۶ عدد زرده تخم مرغ
    ۱ پیمانه شکر
 
 
طرز تهیه:
 
1- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2- بیکسوئیت های کرم دار را باز کرده و لایه میانی آنها را درون کاسه ای جداگانه بریزید. خود بیسکوئیت ها را هم در کاسه ای دیگر قرار دهید.
 
 3-درون یک قابلمه متوسط، روی حرارت ملایم خامه پرچرب و مواد میانی بیسکوئیت ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند.
 
4-وانیل را به نها اضافه کرده و از روز حرات بردارید.
 
5- در یک کاسه، زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید.
 
6-مخلوط به دست آمده را درون کاسه های سفالی که از قبل درون سینی فر چیده اید، بریزید.
 
7-یک قاشق غذاخوری از پودر بیسکوئیت ها روی آنها بپاشید.
 
 8-سینی فر را پر از آب پر کرده و سپس درون فر قرار دهید تا کرم بروله به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
 
 9-سپس روی آنها را پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
 
10- پس از سفت شدن کرم بروله، ۲ قاشق چایخوری شکر روی آنها بپاشید و حرارت دهید تا شکر کاراملی و قهوه ای رنگ شود.

 

انتهای پیام/م

 

 

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی           طرز تهیه کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - کرم بروله - بیسکوئیت کرم دار شکلاتی - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار