ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  گیشه روزنامه ها   |  قیمت خودرو   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
دوشنبه، 5 تیر 1396 - 11:33   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  بازدید آخوندی از خط تولید کارخانجات هواپیماسازی ایرباس و ATR


  پرواز ای.تی.آرهای هما در آسمان ۷ استان کشور


  نیسان قابلیت جدید خودران خود در خودرو الکتریکی لیف را به نمایش گذاشت


  موزیک ویدئوی فیلم زیرسقف دودی با صدای سینا سرلک


  نمایش چهار فیلم ایرانی در جشنواره فیلم مونیخ


  آغاز تدوین فیلم سینمایی آتش و قداره


  معرفی مدل سفارشی لادا X RAY exclusive


  مهمان برنامه دورهمی در شب عید فطر کیست؟


  پخش قطعه شب نورد محمدرضا شجریان از تلویزیون


  نفوذ ایران در منطقه به‌مراتب بیش از ۷ سال گذشته است


  بیانیه مرکز اطلاعات مالی و دبیرخانه شورای عالی مبارزه با پولشویی


  اینم آگهی استخدام فحاش سیاسی!


  اسرائیل به ایران از طریق اروپا هشدار داد


  آسمان کشور در روز عید فطر چگونه است؟


  آغاز صادرات مرغ و تخم مرغ به عراق


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 36843صفحه نخست » آشپزیشنبه، 4 دی 1395 - 00:30
لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ
این لقمه های بسیار خوشمزه مرغ مملو از ادویه های تند همانند زنجبیل هستند که در سس متشکل از سس سویا و فلفل غلتانده می شوند. برای یادگیری روش پخت آنها در ادامه با ما همراه باشید.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

 
مواد لازم:
 
مرغ
 
    ۲ عدد سینه مرغ
    ۲ قاشق چایخوری نمک
    ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۳ حبه سیر خرد شده
    نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
    ۱ پیمانه آرد
    ۳ عدد تخم مرغ همزده
    روغن سرخ کردنی
 
سس
 
    ۵ قاشق غذاخوری کره
    یک سوم پیمانه عسل
    ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
    ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش
 
 
طرز تهیه:
 
1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
 
2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.
 
4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.
 
5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.
 
6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.
 
7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.
 
8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید.

 

انتهای پیام/م

 

 

لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ           لقمه های لیمویی و فلفلی مرغ

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری گروه رسانه ای تیتر:        telegram.me/titr_group

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: لقمه های لیمویی - فلفلی - مرغ - طرز تهیه - آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار