ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجوی پیشرفته   |  پخش زنده و جداول مسابقات ورزشی   |  قیمت خودرو                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه اقتصادی تیترصبح  
دوشنبه، 3 مهر 1396 - 09:45   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 
 اخبار داغ

وزیر امور خارجه

  واکنش ظریف به تمدید قانون محدودیت برای سفر اتباع ایرانی به آمریکا


  پیروزی تاریخ برای حزب حاکم آلمان


  رفراندوم جدایی اقلیم از عراق فردا برگزار خواهد شد


  واژگونی خونین اتوبوس در گردنه حیران


  امیدواریم موضوع حصر رسما در شورای عالی امنیت ملی به رأی گذاشته شود


  نرخ تورم شهریور 96 به ۸.۱ درصد رسید


  آیا درب‌های آمریکا مجدداً به روی این شش کشور باز خواهد شد؟


  عراقچی اتهامات عربستان را پاسخ داد


 
 
 چند رسانه ای
حرکت ناشیانه دختر رئیس جمهور آذربایجان در سازمان ملل
  حرکت ناشیانه دختر رئیس جمهور آذربایجان در سازمان ملل

  عوارض استفاده بیش از حد از دنیای مجازی

  گریم متفاوت آقای بازیگر در پروژه نیمه تمام ماه تی تی

  خندوانه امشب با حضور نگار جواهریان به پایان می‌رسد

  توییت مکرون پس از دیدار با روحانی

  شیوه جدید مدیریت صدا در اینستاگرام

  قابلیت جدید فیس بوک

  رقابت تنگاتنگ فیس‌بوک مسنجر با واتس‌اپ

 
 روانشناسی و موفقیت

چند روش ساده برای تقویت انگیزه های درونی خودمان

  چند روش ساده برای تقویت انگیزه های درونی خودمان


  چه چیزی باعث افسردگی فصلی می شود؟


  توصیه یک روانشناس به والدین قبل از تهیه موبایل برای کودکانشان


  چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟


  انزواطلبی نوجوانان را جدی بگیرید


  ۱۳.۵ درصد ایرانی‌ها افسردگی دارند


  افسردگی در کمین افراد گیاهخوار


  ۲۰ نشانه تشخیص دوستان واقعی از غیر واقعی


- اندازه متن: + -  کد خبر: 36544صفحه نخست » آشپزیسه شنبه، 30 آذر 1395 - 22:30
دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی
دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل دسر پاولووا نامیده می شود. این دسر بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و روی آن معمولا با خامه فرم گرفته و میوه تزیین می شود.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

 
مواد لازم:
 
    سفیده تخم مرغ 6 عدد
    شکر 1 و نیم فنجان
    وانیل 1 قاشق چایخوری
    آب لیمو 1 قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت 2 و نیم قاشق چایخوری
    آب انار 1 و نیم فنجان
    عسل 1/4 فنجان
    آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
    خامه فرم گرفته 1 و نیم فنجان
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    دانه انار 1 فنجان
    مغز پسته خرد شده 1/4 فنجان
 
 
طرز تهیه:
 
1-سفیده های تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. در این فاصله کف سینی فر یک کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید. یک دایره به قطر 22 سانتیمتر کف کاغذ بکشید. کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار گیرد.
 
2-فر را روی 121 درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند ( حالت سافت پیک). 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق اضافه کنید و با سرعت بالا بزنید تا سفیده سفت شود و  وقتی همزن را بلند می کنید سفیده حالت سفت و خشک داشته باشد( حالت استیف پیک). 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 1 قاشق چایخوری آب لیمو را اضافه کنید نشاسته ذرت را روی سفیده بپاشید و به آرامی ترکیب کنید.
 
3-مواد را به اندازه دایره ای که کشیدید روی کاغذ روغنی بریزید و با قاشق دور تا دور آن را گرد کنید. بهتر است لبه ها کمی بلندتر باشد تا مواد راحتتر روی آن قرار بگیرند. سینی فر را به مدت 1 ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف پاولوا نخوابد. پس ازین مدت فر را خاموش کنید و اجازه دهید دسر پاولوا یک ساعت دیگر داخل فر بماند.
 
4-در این فاصله شربت انار را آماده کنید. آب انار، عسل و 1 قاشق غذاخوری آب انار را داخل یک شیرجوش بریزد و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مایع به جوش آمد حرارت را کم کنید. اجازه دهید به مدت 30 الی 40 دقیقه ریز بجوشد، غلیظ شود و حجم آن نصف شود. شربت انار را داخل کاسه ای بریزید و اجازه دهید خنک شود.
 
خامه فرم گرفته
 
1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چایخوری وانیل باقی مانده را را داخل کاسه بریزید و با سرعت متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود ( حالت استیف پیک). بهتر است از قبل کاسه و پره های همزن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.
 
سینی فر را خارج کنید و مرنگ پخته شده را به آرامی از کاغذ روغنی یا فویل جدا کنید و روی بشقاب سرو قرار دهید.  خامه فرم گرفته را روی آن بریزید و پخش کنید. دانه های انار و پسته خرد شده را روی آن بپاشید. در آخر شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.

 

 

 

انتهای پیام/م

 

 

دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی           دسر پاولووای انار و پسته؛ دسر بالِرین معروف روسی

انتهای پیام/

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/TitreBartar

ماهنامه اقتصادی تیترصبح را در تیتربرتر دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - دسر پاولووای انار و پسته - دسر بالِرین معروف روسی - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار