ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  گیشه روزنامه ها   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    شرکت ها |    اقتصاد هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
شنبه، 31 تیر 1396 - 21:08   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  ۷ ابهام در لیست نیمه‌نهایی نامزدهای اداره پایتخت


  الزامات صدور مجوز برگزاری مجامع عمومی بانک ها


  غرق شدن جوان ۲۳ ساله در سراب گروس صحنه


  ۴ سرعت‌گیر در مسیر خرید خانه‌اولی‌ها


  عوامل افزایش قیمت گوشت مرغ


  عملکرد بانک صادرات در پرداخت تسهیلات بانکی قابل قبول است


  حرکت نقدینگی به سمت نمادهای بزرگ رشد شاخص را نوید می دهد


  لزوم انتقال سرورهای تلگرام به ایران


  بانک صادرات با وجود شعبات زیاد سهم بالایی در بانکداری خرد دارد


  بیانیه هیات ایرانی شرکت‌کننده در کمیسیون برجام


  شرایط فروش جدید رنو داستر


  پرسپولیس فاتح سوپر جام ایران


  متن کامل سخنرانی کمال خرازی در آکادمی علوم بین‌الملل پاریس


  افتتاح خط تولید موشک پدافند هوایی برد بلند صیاد ۳


  زبان خطرناک آقای رئیس‌جمهور!


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 36156صفحه نخست » آشپزیجمعه، 26 آذر 1395 - 06:30
طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری
خانم های ایرانی از هرچیزی کوفته درست می کنند. حالا دیگر مانده بادمجان! در این مطلب طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری را به شما آموزش می دهیم که لیست کوفته هایتان کامل شود.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد مورد نیاز:
 
سینه مرغ (چرخ شده): 300 گرم
بادمجان قلمی: 6 عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده):1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: یک هشتم ق چ
پودر سیر: یک دوم ق چ
پودر خردل: یک دوم ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
پودر فلفل سفید و قرمز: به میزان لازم
پودر سوخاری رنگی (درشت): به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
 
 
روش پخت:
 
1- سینه مرغ، پنیر موتزارلا، نمک، زردچوبه، پودر فلفل سفید و قرمز، پودر سیر، پودر خردل و 1 عدد تخم مرغ را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا منسجم شود.
 
2- بادمجان را با کلاهک آن شسته، سپس از قسمت انتهای بادنجان به اندازه گلابی (تقریبا 8 تا 9 سانتی متر بدون سر) جدا کرده و قسمت پایین آن را کنار بگذارید (در صورت تمایل می توانید پوست بادنجان را بگیرید). سپس آن را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن سرخ کرده بعد کنار بگذارید تا سرد شود.
 
3- از مخلوط مرغ مقداری با دست برداشته و دور تا دور بادمجان را مانند سیخ کردن کباب به صورت کامل بپوشانید. سپس آن را به تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ با چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده زده شده) آغشته کرده و درون پودر سوخاری غلتانده و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا پودر روی آن کمی خشک شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
 
4- بادمجان آماده شده را درون روغن داغ و شناور سرخ کنید (اگر داخل تابه پودر سوخاری باقی ماند، روغن را صاف کنید تا هنگام سرخ کردن بادمجان های دیگر نیز خوش رنگ شوند).

 

انتهای پیام/م

 

 

طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری           طرز تهیه کوفته بادمجان سوخاری

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - کوفته بادمجان - کوفته بادمجان سوخاری - آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار