ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  گیشه روزنامه ها   |  قیمت خودرو   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
دوشنبه، 5 تیر 1396 - 11:32   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  بازدید آخوندی از خط تولید کارخانجات هواپیماسازی ایرباس و ATR


  پرواز ای.تی.آرهای هما در آسمان ۷ استان کشور


  نیسان قابلیت جدید خودران خود در خودرو الکتریکی لیف را به نمایش گذاشت


  موزیک ویدئوی فیلم زیرسقف دودی با صدای سینا سرلک


  نمایش چهار فیلم ایرانی در جشنواره فیلم مونیخ


  آغاز تدوین فیلم سینمایی آتش و قداره


  معرفی مدل سفارشی لادا X RAY exclusive


  مهمان برنامه دورهمی در شب عید فطر کیست؟


  پخش قطعه شب نورد محمدرضا شجریان از تلویزیون


  نفوذ ایران در منطقه به‌مراتب بیش از ۷ سال گذشته است


  بیانیه مرکز اطلاعات مالی و دبیرخانه شورای عالی مبارزه با پولشویی


  اینم آگهی استخدام فحاش سیاسی!


  اسرائیل به ایران از طریق اروپا هشدار داد


  آسمان کشور در روز عید فطر چگونه است؟


  آغاز صادرات مرغ و تخم مرغ به عراق


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 36067صفحه نخست » آشپزیپنجشنبه، 25 آذر 1395 - 03:30
کیک آجیلی یلدا
داریم به بلندترین شب سال نزدیک می شویم. از قدیم رسم بوده که شب یلدا همه اقوام دور هم جمع می شوند و این روز را جشن می گیرند. کیک آجیلی یلدا را برای این روز درست کنید.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"  TitreBartar.ir 

مواد لازم:
 
   آرد: 260 گرم
   پودرکاکائو: 40 گرم
   تخم‌مرغ: دو عدد
   روغن مایع: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
   آب جوش: 125 میلی‌لیتر
   شیر: 125 میلی‌لیتر
   ماست: دو قاشق غذاخوری
   بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
   شکر: 200گرم
   پودر بادام: 70 گرم
   خمیر یوفکا و کرم پاتی سیر: به میزان لازم
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا خمیر یوفکا را در ابعاد 15 در 15 سانتی‌متر برش می‌‌زنیم و هر تک برگ آن را داخل قالب مافین فرم می‌دهیم. داخل خمیر‌ها را با کرم پاتی سیر غلیظ پر می‌کنیم. قالب را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 
 
2. برای تهیه کیک ابتد آرد و کاکائو را سه‌بار با هم الک می‌کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسه‌ای گود می‌ریزیم و وسط آن را باز می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می‌کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم می‌زنیم. 
 
3. وقتی خوب مخلوط شدند به مدت دو تا سه دقیقه مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب کرده مایه را داخل آن پخش می‌کنیم. مافین‌های آماده شده را با فاصله و مرتب در مایه کیک می‌چینیم و به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 
 
4. بعد از پخت از انواع مغز‌های آجیل شیرین روی مافین‌ها ریخته و روی آنها را عسل می‌ریزیم. 

 

 

انتهای پیام/م

 

 

کیک آجیلی یلدا

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

کیک آجیلی یلدا           کیک آجیلی یلدا

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری گروه رسانه ای تیتر:        telegram.me/titr_group

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: طرز تهیه - کیک آجیلی یلدا - شیرینی پزی - آشپزی - کیک - آموزش آشپزی


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار