ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  گیشه روزنامه ها   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    استارت آپ |    شرکت ها |    سراسر ایران  
یکشنبه، 1 مرداد 1396 - 23:34   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 اخبار داغ

پیرترین موجود زنده جهان کیست؟+عکس

  پیرترین موجود زنده جهان کیست؟+عکس


  خود کشی ناگهانی رباتی در آمریکا+ تصاویر


  ساخت موتور ملی در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی


  آیا انتخابات نظام پزشکی ابطال می‌شود؟


  متن کامل سخنرانی کمال خرازی در آکادمی علوم بین‌الملل پاریس


  آخرین جیزئیات حادثه آتش‌سوزی در مشهد


 
 
 روانشناسی و موفقیت
عذرخواهی کردن را یاد بگیریم
  عذرخواهی کردن را یاد بگیریم

  در هنگام شکست و ناراحتی چه کاری باید کرد؟

  سه نکته برای افزایش نرخ امید به زندگی

  نشانه‌های کودکی که آزار دیده چیست؟

 
 چند رسانه ای

انتقاد کوبنده آل سعود از اختلاف طبقاتی در عربستان

  انتقاد کوبنده آل سعود از اختلاف طبقاتی در عربستان


  چرا تتلو به مشهد می‌رود؟


  انتقال سرور تلگرام الزام نیست بلکه ایجابی است


  لزوم انتقال سرورهای تلگرام به ایران


 
 مد و لباس

راه‌اندازی موزه پوشاک سنتی و بومی اقوام ایرانی

  راه‌اندازی موزه پوشاک سنتی و بومی اقوام ایرانی


  7 ماسک خانگی برای موهای خشک


  دکوراسیون پذیرایی شیک و مدرن


  انتخاب کیف مناسب برای موقعیت های مختلف


 
 آشپزی

طرز تهیه یک غذای ساده و سریع برای شام

  طرز تهیه یک غذای ساده و سریع برای شام


  طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان


  یک صبحانه عربی لذیذ و دلچسب


  طرز تهیه پای سیب زمینی و پنیر


- اندازه متن: + -  کد خبر: 35248صفحه نخست » آشپزیچهارشنبه، 17 آذر 1395 - 06:30
براونی کلاسیک گردویی
دستور پختی فوق العاده دل پذیر با طعمی غنی از کاکائو، شکلات ذوب شده و قطعات شکلات که می تواند هوستان به خوردن کیک را تا مدت ها برطرف کند. در این روزهای سرد که بیشتر دوست دارید روی مبل بنشینید و با یک چای یا قهوه ی گرم از خود پذیرایی کنید، این براونی خوش طعم می تواند لذتتان را چند برابر کند.
  

سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر"   TitreBartar.ir

 
مواد لازم:
 
سه چهارم فنجان آرد همه منظوره ( 95 گرم )
یک فنجان شکر دانه ریز
سه چهارم فنجان کاکائو غیر شیرین
یک دوم فنجان شکر قهوه ای
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک فنجان قطعات تلخ و شیرین شکلات
یک سوم فنجان شیر بدون چربی
6 قاشق غذا خوری کره، ذوب شده
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو عدد تخم مرغ بزرگ که به آرامی هم زده شده باشند
یک دوم فنجان گردو خرد شده
اسپری پخت یا مقداری روغن
 
 
روش پخت:
 
1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
 
2- آرد را با قاشق به آرامی داخل یک فنجان اندازه گیری بریزید و یا وزنش کنید. با یک چاقو روی آرد را صاف کنید. آرد و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را با یکدیگر در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید ( تا نمک ). یک دوم فنجان شکلات را با شیر درون ظرفی مخصوص مایکروفر ترکیب کنید و درون مایکروفر به مدت یک دقیقه با بالاترین قدرت گرم کنید. بعد از 30 ثانیه محتوای ظرف را بهم بزنید. داخل ظرف کره، وانیل و تخم مرغ را بریزید. میکس شیر، یک دوم فنجان شکلات و یک چهارم فنجان آجیل را به آرد اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
 
خمیر را داخل یک سینی پخت فلزی 9 اینچی مربعی که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید بریزید. یک چهارم باقی مانده از گردوها را روی خمیرتان بریزید. به مدت 22 دقیقه و در دمای 350 درجه فارنهایت آن را بپزید. پس از پخت ابتدا اجازه دهید در همان سینی خنک شود و سپس با چاقو به 20 قطعه مساوی تقسیمش کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
 
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 20 وعده می باشد هر وعده شامل یک براونی است.
 
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.
 
کالری: 186
چربی در یک وعده: 9.1 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 4.2 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 2.2 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.7 گرم
پروتئین در یک وعده: 2.8 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 25.4 گرم
فیبر در یک وعده: 4.4 گرم
کلسترول در یک وعده: 30 میلی گرم
آهن در یک وعده: 0.9 گرم
سدیم در یک وعده: 74 میل گرم
کلسیم در یک وعده: 23 میلی گرم

 

انتهای پیام/م

 

 

براونی کلاسیک گردویی

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

براونی کلاسیک گردویی          

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: براونی - کلاسیک - گردویی - شیرینی پزی - طرز تهیه - شکلات


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار