ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  گیشه روزنامه ها   |  قیمت خودرو   |  جستجوی پیشرفته                
 صفحه نخست |    اقتصاد |    فرهنگ و هنر |    عکس و فیلم |    سراسر ایران  
سه شنبه، 6 تیر 1396 - 20:08   
  آخرین عناوین اخبار :  
 
 پربیننده ترین ها

  فروش لپ‌تاپ‌های ضد هک


  اسکانس های صفر یورویی منتشر شد


  وقوع انفجار در پاریس


  مردم بلاتکلیف هستند


  چالش های سرمایه گذاری خارجی در کشور


  مهدی رحمتی هم برای بهنام برزای نوشت


  الزامات توسعه پایدار اقتصادی در کشور چیست؟


  به لطافت یک فیلم خوش ساخت


  بعد از رمضان چه سریال‌هایی پخش می‌شوند؟


  بمب پیمان معادی به پایان کار نزدیک می شود


  در طرح کارورزی نباید کارورزان جای نیروهای شاغل را بگیرند


  اثرات کاهش سود سپرده‌های بانکی بر بازار سرمایه


  نظرات حسین علیزاده درباره استفاده از موسیقی مینیمالیستی در سینمای ایران


  بازگشت‌ از سفر را به روز جمعه موکول نکنید


  تازه وارد مصری!


 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 35080صفحه نخست » آشپزیدوشنبه، 15 آذر 1395 - 06:30
روش تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی
در این دستور، روش تهیه نوعی مرغ شکم پر به سبک مکزیکی را برایتان آموزش داده ایم که طعمی عالی و البته تند و فلفلی دارد. با ما همراه باشید.
  

 

مواد لازم:
 
    ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
    ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
    ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
    ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
    یک عدد پیاز خرد شده
    ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
    نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
    نصف پیمانه پنیر فلفلی رنده شده
    ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان
    ۲ قاشق چایخوری نمک
    ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
    ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
    ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
    ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
 
 
طرز تهیه:
 
1- روغن کانولا را درون تابه ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. فلفل ها، پیاز، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. پنیر خامه ای، چدار و پنیر فلفلی را به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
 
2- در یک کاسه جداگانه، نمک، پودر چیلی، زیره سبز و پودر سیر را به مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا ادویه ها به همه سطح مرغ برسند.
 
3- در این مرحله، مرغ را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز یک برش افقی روی آن ایجاد کنید تا مثل یک جیب باز شود. یک قاشق از مخلوط سبزیجات را درون آن بریزید. لبه های مرغ را فشار دهید تا مواد بیرون ریخته نشوند.
 
4- همین کار را با بقیه مرغ ها و سبزیجات تکرار کنید.
 
5-روغن کانولا را روی حرارت ملایم داغ کنید. مرغ های شکم پر را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شده و پنیرهای داخل آنها نیز آب شوند.
 
6-این غذا را با سس سالسا، خامه ترش و گواکاموله سرو کنید.

 

 

انتهای پیام/م

 

 

روش تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

پست الکترونیکی:

 

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

روش تهیه مرغ شکم پر به سبک مکزیکی          

انتهای پیام/

 

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها

آدرس کانال خبری گروه رسانه ای تیتر:        telegram.me/titr_group

   ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

سفیدسنگ در صدر جدول لرزه‌ خیزها           

پست الکترونیکی:

 

   
  
کلیدواژه ها: روش تهیه - مرغ شکم پر - سبک مکزیکی - طرز تهیه - آشپزی -


اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

  کد امنیتی:
 
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر بلامانع است.
info@titrebartar.ir
پشتیبانی توسط: خبرافزار