سايت خبري تحليلي تيتربرتر | اخبار ايران و جهان | TitreBartar : طرز تهيه اشپيل شور
پنجشنبه، 23 دی 1395 - 00:30 کد خبر:38579
اشپيل در واقع همان تخمِ ماهي سفيد است كه به صورت بسيار متداول در استانهاي شمالي كشور مورد استفاده قرار ميگرد.


سايت خبري تحليلي "تيتربرتر"  TitreBartar.ir 
مواد لازم: 
 
نمك 2 پيمانه
اشپيل (خام و متعلق به ماهي سفيد) 2 عدد
 
طرز تهيه اشپيل شور
 
طرز تهيه:
 
براي تهيه اشپل شور بعد از خريد اشپيل آن را ميشوييم به طوري كه كيسه آن آسيب نبيند سپس آن را خشك كرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و يك لايه نمك به قطر دو سانتي متر مي پاشيم و اشپيل را روي آن قرار مي دهيم و بقيه نمك را روي اشپيل مي پاشيم طوري كه اشپيل ديده نشود و كاملا نمك اندود شود. دو ورق A4 ديگر را روي اشپيل قرار مي دهيم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دماي معمولي اشپيل آماده مصرف مي باشد. 
 
نكات:
 
1. اشپيل در استان گيلان در كنار اغلب غذاها مانند: ميرزاقاسمي، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف مي شود.
 
2. اشپل شور به علت نمك زياد معمولا به مقدار كم و با غذا مصرف ميشود ولي قبل از مصرف آن بهتر است نمك زيادي آن را بگيريم. براي گرفتن شوري اشپيل آن را در يك ظرف روي بخار آب قرار داده (به طريق بن ماري) بعد از 20 دقيقه بر مي داريم.

 

انتهاي پيام/م

 

 



آدرس كانال خبري تيتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir
پست الكترونيكي:

 

   ما را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد: