سايت خبري تحليلي تيتربرتر | ماهنامه تيترصبح | گروه رسانه اي تيتر : خورش نخود سبز و شويد، مناسب ديابتي ها
سه شنبه، 21 دی 1395 - 00:30 کد خبر:38402
شويد براي آنان كه از ديابت رنج مي برند و قند بالايي دارند بسيار مناسب است. براي همين طرز تهيه خورشي را به شما آموزش مي دهيم كه در آن از شويد استفاده شده است.


سايت خبري تحليلي "تيتربرتر"  TitreBartar.ir 
مواد لازم:
 
گوشت (ماهيچه گوسفندي) نيم كيلو
روغن (سرخ كردني) 4 قاشق سوپخوري
پياز (سرخ شده)  4 قاشق سوپخوري
سير  1 حبه
نخود سبز نيم كيلو
شويد (ساطوري شده) 2 پيمانه
شكر 1 قاشق چايخوري
ادويه (پلويي اصفهان) 1 قاشق چايخوري
زعفران (آبكرده و غليظ) 1 قاشق سوپخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
 
طرز تهيه خورش نخودسبز و شويد
 
طرز تهيه:
 
ابتدا گوشت ماهيچه را بشوييد و خشك كنيد. روغن را در قابلمه ريخته و ماهيچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد، به طوري كه دو طرف ماهيچه‌ها قهوه‌اي رنگ شوند. پيازداغ را به همراه سير له شده و ادويه خورشتي اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهيد. حدود 4 پيمانه آب اضافه كرده و زيرخورش را كم كنيد تا به مدت دو و نيم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنيد. شويد را جداگانه در روغن كمي تفت دهيد و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقيقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنيد و خورش را با چلوي ساده سرو كنيد.
 
نكات:
 
1) اين غذا در تركيه و ايران متداول است. در ايران با افزودن زعفران و ادويه اصفهان طعمي ايراني پيدا مي‌كند.
 
2) لعاب اين غذا پيازداغ و شويد است. شويد بايد خوب ريز شده باشد تا خورش لعاب بيندازد.
 
3) بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنيد.
 
4) اضافه كردن آب قلم به جاي آب اين خورش را خوشمزه تر ميكند.

 

 

انتهاي پيام/م

 

 



آدرس كانال خبري تيتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir
پست الكترونيكي:

 

   ما را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد: