|  ارسال خبر   |   همکاری   |  درباره ما   |  تماس با ما   |  آرشیو   |  جستجو   |  پیوندها   |  گیشه روزنامه ها   |  نتایج زنده   |  قیمت خودرو
 صفحه نخست |    اقتصاد |    سیاست |    جامعه |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    عکس |    ویدیو |    شرکت ها |    سراسر ایران |    ماهنامه تیترصبح
شنبه، 27 آبان 1396 - 06:28

1    2    3    4    5
  مشاغل برتر

سر خط خبرها

عملیات آوار برداری توسط ۲۱۰ دستگاه ماشین آلات سنگین صورت می گیرد/ ترافیک در محورهای مناطق زلزله زده نیمه سنگین است

نمره ردی مسکن مهر در کرمانشاه!

تسریع گاز رسانی به مناطق زلزله ‎زده غرب کشور

مردم زلزله زده برای تشکیل پرونده خسارت به بنیاد مسکن مراجعه کنند

زلزله کردستان را لرزاند

زلزله زدگان بیشتر نیازمند نایلون، موکت و وسایل گرمایشی هستند

دستگیری مردی که همسرش را با چاقو به قتل رساند

تنش اصلی زلزله آزاد شده و احتمال رخدادهای مشابه کم است/ زلزله غرب کشور نادر و کم نظیر است

ارسال کاروان کمک های ایران خودرو به مناطق زلزله زده غرب کشور

ادامه سر خط خبرها

استارت آپ

استارتاپ

استارتاپ ها دارای خاصیت خلاقیت و نوآوری هستند

چه دلایلی باعث شکست استارتاپ های ایرانی می شوند؟

اولین استارتاپی که از ایران به آمریکای شمالی صادر شد

با استارتاپ ایرانی آسان بار آشنا شوید

موفق ترین استارت آپ های جهان را بشناسید

عادات ساده‌ای که باعث تقویت سلامت روان می‌شود

اصلی‌ترین راه‌های تقویت اعتماد به نفس

شش دلیل برای اینکه صبح روز تعطیل باید بیرون بزنید!

شرایط پس از ازدواج را بشناسیم

ترفندهایی برای مدیریت اضطراب

عجیب ترین مدل های صنعت مد و فشن

در فصل سرد چه عطری بزنیم؟

اعتلای کالای ایرانی نیازمند فرهنگ سازی است

معنی مد خیابانی و استفاده درست آن چیست؟

فراخوان هفتمین جشنواره مد و لباس فجر

- اندازه متن: + -
 کد خبر: 13960316251170377صفحه نخست » روی خط کسب و کارها25 خرداد 96 - 10:18
 کد خبر: 64579
صفحه نخست » جامعهشنبه، 27 آبان 1396 - 00:17
جانشین فرمانده ناجا:
ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه و مناطق زلزله‌زده
جانشین فرمانده ناجا گفت: در شرایط کنونی شاهد ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه و مناطق زلزله‌زده هستیم.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

کلیدواژه ها: ترافیک سنگین - محورهای مواصلاتی - استان کرمانشاه - مناطق زلزله‌زده

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
نظر
  لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «تیتربرتر» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

کد امنیتی:

یمه عمر
محصولات پلیمری
مشاوره تحصیلی
اعزام دانشجو
قیمت خودرو
رپرتاژ آگهی
بلیط هواپیما چارتر
بلیط هواپیما
رزرو هتل
استعدادیابی ورزشی کودکان
تولیدکننده و صادرکننده
سئو و طراحی سایت

موضوعات داغ

قیمت جهانی طلا رشد کرد/ قیمت هر اونس طلا 1281 دلار و 51 سنت

تخریب  ۱۵ هزار واحد مسکن در زلزله غرب کشور/ تخلیه واحدهای مسکن مهر سر پل ذهاب از ساکنین

تخریب ۱۵ هزار واحد مسکن در زلزله غرب کشور/ تخلیه واحدهای مسکن مهر سر پل ذهاب از ساکنین

نمره ردی مسکن مهر در کرمانشاه!

زلزله

زلزله کردستان را لرزاند