متن کامل سخنرانی کمال خرازی در آکادمی علوم بین‌الملل پاریس

کد خبر: 13951002205496678صفحه نخست » اخبار شرکت ها4 دی 95 - 12:35
در قالب نخستین همایش ملی و در روزهای 5 و 6 دی ماه سال جاری
کارآفرینان برندآفرین ایران گردهم می آیند
نخستین همایش ملی کارآفرینان برند آفرین در روزهای پنجم و ششم دی ماه امسال در محل سالن همایش های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و با حضور مدیران ارشد دولتی، کارفرینان و صاحبان کسبو کار برگزار می شود.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از پرتال دانشگاهی، در شرایط کنونی که بازارهای قدرتمند جهانی آماده نفوذ در فرهنگ و شاخصه های فرهنگی اجتماعی و در نهایت تغییر هویت کشورها هستند و بسیاری از کشورهای وابسته به آن ها به شکوفایی اقتصادی رسیده اند، برای کشور ما با ایده های نو و جوانان پرتلاش که در سال های اخیر توانمندی های خود را به خوبی به جهان ثابت کردند در این چالش، سرافراز گردند.
کارآفرینی و برندآفرینی ملی و زمینه سازی و حمایت از طرح های همسو، نه تنها در جهت رونق بازار کار داخلی و ایجاد فرصت های شغلی مؤثر است بلکه با تعامل سرمایه گذاران و گروه های متخصص اجرایی و تلاش های بنیادین و زیر ساختی در ارتقاء جایگاه ایران عزیز به عنوان کشوری برندآفرین و قدرتمند در عرصه تجارت خاورمیانه تأثیر شگرفی دارد.

بر اساس این گزارش، آنچه در این رویداد علمی، آموزشی و تجربی آموزش داده می شود شامل حقوق برند و برندینگ، تبلیغات و ترجمانی برند، نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات، ICT در توسعه کارآفرینی، برند ملی، خاطرات و خطرات برندآفرینی، شخصیت کارآفرین، برندآفرینی در کارآفرینی، مرگ برندها، بانوان خانه دار و کارآفرینی، آفرینش و زندگانی برند، برندینگ استارتاپ ها، برند فرهنگی، کلیدهای موفقیت در کسب و کار و مدیریت استراتژیک کسب و کار است.

لازم به ذکر است که در بخش افتتاحیه و اختتامیه نوبخت سخنگوی دولت، سیده حمیده زرآبادی مجلس، سهیلا جلودارزاده نماینده مجلس، شهریور استانداری تهران، سید محمد موسوی صنایع بهداشتی فیروز، بهروز فروتن کارآفرین و خالق چندین برند برتر، روح اله هادوی نیا موسس کهن چرم، سید حمیدرضا محتشمی، محمدرضا یزدان پناه فدایی مدیرمسئول هفته نامه مناطق آزاد، نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سایر نمایندگان مجلس، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده سازمان تامین اجتماعی به ایراد سخنرانی می پردازند.

در بخش سخنرانی علمی این رویداد نیز نام افرادی همچون، پرفسور محمد آهنچی، بهنود الله وردی نیک، عظیم فضلی پور، علیرضا قنادان، شاهین فاطمی، رضا یادگاری، ایمان مصدری، اسدالله معظمی، سید مهدی احمدی، مهدی نوروزی، سید بدرالدین احمدی نیز در برنامه های سخنرانی قرار گرفته است.

باید اضافه کرد که برنامه های جانبی نظیر نمایشگاه، کارگاه با 10 محور، بیش از 16 ساعت سخنرانی علمی، آموزشی و کاربردی در حوزه کارآفرینی و برندینگ، تقدیر از کارآفرینان برندآفرین در بیش از 10 حوزه صنعتی، خدماتی و تولیدی با محوریت کسی و کارهای نوظهور بر پایه فن آفرینی و ict نیز در این رویداد گنجانده شده است.

سخنرانان روز دوم پنل همایش ملی کارآفرینان برندآفرین ایران نیز به ترتیب، بهنود الله وردی نیک با عنوان «نقشه راه»؛ فرشاد ماقنتی«قهرمانان فروش»؛ شاهین فاطمی، سیدمحمدموسوی، مجید حسین نژاد و مهدی نوروزی در زمینه برندینگ استارتاپ ها و «رمزگشایی از تجارب کارآفرینان برندآفرین» برگزار خواهد شد همچنین در بعدازظهر همایش نیز محمد علی توکل موسس هلدینگ کار و تجارت صدرا، مجتبی ساداتی موسس گروه رسانه ای نبات، رحیم فرضی‌پور عضو هیات مدیره موسسه آموزشی بهار، ایمان مصدری رئیس انجمن صنفی مدیران مراکز دانش بنیان برگزیده شده اند.

در پایان باید اشاره شود که متقاضیان برنامه های آتی پرتال دانشگاهی می توانند از طریق لیست همایش های سال جدید، در رویدادهای آینده شرکت کنند ضمن آنکه برای اطلاعات بیشتر نسبت به این رویداد نیز می توان از طریق این وب‌سایت کسب کرد.