ارسال خبر   |  دعوت به همکاری   |  درباره ما   |  آرشیو   |  نظرسنجی   |  تماس با ما   |  اخبار شرکت ها   |  فـال روزانـه   |  جستجوی
 صفحه نخست |    اقتصاد |    راهبرد |    پارلمان |    ورزش |    فرهنگ و هنر |    جامعه |    عکس |    اخبار انتخابات |    متخصصین مردم |    استانها
یکشنبه، 3 اردیبهشت 1396 - 14:28

پربیننده ترین ها

اصول اولیه آب کردن چربی شکم

سن معاینه فنی در کشور باید طبق استانداردهای جهانی باشد

خوردن خام گیاهان بهاری را از دست ندهید

مناظره‌ نامزدهای انتخابات زنده پخش خواهد شد

اعلام اولویت های جدید حج تمتع

شروع مذاکرات گازی جدید ایران و ترکمنستان

فراخوان مهم بانک ملی ایران به منظور تکمیل اطلاعات مشتریان

افزایش سقف معافیت مالیاتی کارمندان/امیدواری به بهبود درآمد حقوق بگیران

واژگونی پیکان در مسیر کامیاران به کرمانشاه؛ 8 کشته و زخمی

رامین رضاییان استقلالی می شود؟

با این نکات بهترین دوست فرزندتان باشید

دلایلی که شما را به صورت غیر منتظره عصبانی می‌کند

عوامل تاثیرگذار بر گرایش به تجمل‌گرایی کدامند؟

وضعیت "امید به زندگی" در ایران چگونه است؟

مد و زیبایی

کد خبر: 13950930203996657صفحه نخست » اخبار شرکت ها4 دی 95 - 10:2
از آمازون و eBay خرید کنید، در ایران تحویل بگیرید
خرید از 20 کشور دنیا و دریافت کالا در ایران
امکان خرید انواع کالا از وب سایت های معتبر جهانی مانند آمازون و ایبی(eBay) در سریع ترین زمان ممکن و شرایط ویژه از 20 کشور جهان امکان پذیر شد.

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی «ایران دلیور»، خرید انواع پوشاک، کتاب، تجهیزات ورزشی، عینک، کیف و ساعت از فروشگاه های انلاین بین المللی در همه جای دنیا محبوبیت بالایی برخوردار است اما در ایران تا کنون امکان خرید کالا از خارج  کشور یکی از محدودیت هایی بود که حالا به واسطه خدمات تازه در این حوزه برطرف شده است .

بر اساس این گزارش، خدمات تازه در این حوزه برای کاهش هزینه‌های خرید مفید واقع شده و   اقلامی را با آن می توان تهیه کرد که پیش از این خریدش در ایران به راحتی ممکن نبود.

هر چند که در گذشته برخی  شرکت‌های بازرگانی کار و پروسه واردات انواع کالا را انجام می‌دادند، اما نحوه و سیستم فعالیت این شرکت ها معمولا به گونه ای  بوده است که خرید و واردات کالا به صورت عمده صورت می‌پذیرفت و مشتریانی که قصد خرید محدود یک کالا را داشتند و  برای مصرف شخصی خرید می کردند را با محدودیت مواجه می ساخت.

خرید از کشورهای دیگر

در این حوزه، سرویس خرید کالا از خارج کشور ، با هدف پوشش دادن به نیاز های آن دسته از افرادی بوجود آمده است که مایل به خرید کالاهایی هستند که در هر نقطه از جهان عرضه می‌شود و برای مصرف شخصی خود و تعداد محدود به آن نیاز دارند.

خرید کالا از خارج از کشور به صورت آنلاین و تحویل در جغرافیای ایران خدمتی است که در ایران با محدودیت های جدی همراه بوده و سایت های بین المللی در این حوزه ارسال محصولات را محدود به کشوری خاص می‌کنند.

از این رو  اجرایی کردن فعالیت بسیار نو و متفاوتی که کالا را در ایارن تحویل مشتری بدهد و محدودیت های گذشته را نداشته باشد،  همان ایده ایست که  باعث می‌شد به سرعت مورد استقبال مصرف کنندگان ایرانی قرار بگیرد.

در این حوزه، خرید از وب سایت‌های فروش و دریافت کالاهای مذکور در آن کشورها  و ارسال به ایران خدمتی است که «ایران دلیور» اجرایی کرده است.

بر اساس این اطلاع، هم اکنون این مجموعه به عنوان قدیمی ترین و بزرگ‌ترین گروه فعال در زمینه خرید کالا از خارج از کشور، امکان خرید و دریافت کالا در بیش از 20 کشور دنیا را  برای مصرف کنندگان ایرانی ایجاد کرده است.

بر پایه این گزارش، تا به امروز امکان خرید و دریافت کالا در کشورهای آمریکا، کانادا، انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، روسیه، استرالیا، چین، هنگ کنگ، تایلند، سنگاپور، مالزی، چین، ژاپن، کره جنوبی، هند، ترکیه، امارات متحده عربی ایجاد شده تا  خرید از برترین قطب‌های خرید و فروش کالا در سرتاسر دنیا فراهم شود.

خرید از سایت آمازون و eBay

بر اساس این گزاش،حوزه خریدهای آنلاین با محبوبت سایت آمازون در بین کاربران و خریداران اینترنتی همراه است. این موضوع تا به اندازه ای است که این سایت از نظر تعداد بازدید به رتبه 7 دنیا و 4 آمریکا رسیده  و تنوع محصول، پشتیبانی قدرتمند و قیمت‌های رقابتی را در کنار ارسال سریع به مزیت های این نوع خرید تبدیل کرده است.

در عمل، این وب سایت به یکی از اولین انتخاب‌ها برای خرید آنلاین کالا تبدیل شده است اما برای ایرانیان ساکن داخل کشور همیشه تحویل گرفتن کالا در جغرافیای ملی مانعی برای خرید از این مجموعه بوده است.

خرید از سایت «آمازون» و سایت خرید «ایبی» تنها محدود به کیف، کفش، پوشاک یا کالای دیجیتال نیست. امکانات و شرایط خاص این مراکز خرید آنلاین در کنار هم باعث شدند تا روزانه به محبوبت این وب سایت در سرتاسر دنیا و همچنین در بین ایرانیان افزوده شود.

در این بخش هم، فراهم آوردن امکان خرید از آمازون و ایبی (در سریع‌ترین زمان ممکن و با حداقل هزینه) خواسته‌ای است که در طول سالیان گذشته برای ایرانیان وجود داشته و بهره بردن از آخرین تخفیفات و جدیدترین محصولات را در ایران طلب می‌کرده است.

ایران دلیور در این بخش با توصیه خرید از سایت آمازون و ایبی در محصولاتی مانند پوشاک، کالاهای ورزشی، کیف، کفش و ساعت خدمات متفاوتی را ارائه کرده تا ایرانی ها برای خرید از آمازون و ایبی، محدود به امریکا نباشد.

بر اساس این گزارش، ایرانی های مقیم داخل کشور می‌توانند با کمک ایران دلیور از فروشگاه های آمازون در انگلستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، هند، ژاپن و سایر کشورهایی که کمپانی آمازون در آنها فعال است اقدام به سفارش و خرید کالا کنند و در ایران تحویل بگیرند.

روش کار هم به این شکل است که به عنوان مثال  برای خرید از آمازون یا هر وب سایت دیگری که تمایل به خرید دارید، لینک کالای مورد نیاز  را از طریق تالار گفت‌وگو، تلگرام و یا ایمیل برای ایران دلیور ارسال می کنند  تا پس از بررسی درخواست، برآورد هزینه شده و با  تایید خرید، ارسال آن آغاز شود.

در همین رابطه دیدن وب سایت‌های پیشنهادی برای خرید انواع کالا و  آگاهی از اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه خرید کالا از خارج از کشور توصیه می‌شود.

بر اساس این گزاش سرویس ها و خدمات ایران دلیور تنها محدود به خرید آنلاین کالا از سراسر دنیا و ارسال به ایران نبوده و این گروه خدمات دیگری مانند انجام پرداخت های بین المللی و داشنجویی، شرکت در مزایده های بین المللی سایت های eBay و یاهو ژاپن ، فروش جهانی محصولات شما یا حتی مکاتبه  نمایندگی شما برای همکاری خرید و مذاکره با شرکت های بین المللی و خدمات رزرویشن هثل، پرواز و کرایه خودرو بین المللی را نیز ارائه میکند.

برای اطلاعات بیشتر و تماس با همکاران و پشتیبانی ایران دلیور از وب سایت این گروه دیدن فرمایید.

آدرس کانال خبری تیتربرتر:        telegram.me/titrebartar_ir

سر خط خبرها

عکس/خودروی علی پروین در ایام جوانی

با حضور رئیس جمهور کشورمان و با تسهیلات بانک صنعت و معدن شرکت کاشی پردیس آباده افتتاح شد

درخواست رسیدگی به وضعیت سپرده‌گذاران کاسپین و فرشتگان و انضباط پروازهای داخلی

گزارش تصویری دومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر

برگزاری اولین مناظره کاندیداهای ریاست‌جمهوری در جمعه هفته جاری

لزوم حضور دستیاران ایرانی در کنار کی‌روش

امضای قرارداد بازطراحی راکتور اراک

سود ال‌کلاسیکو چقدر است؟

ساختمان ها باید محل آرامش مردم باشد نه ابزار سود آوری

سرانجام باید یک آشتی بین جاده‌ و ریل صورت بگیرد

مذاکره با توتال در زمینه توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی

دستگیری سارق رینگ ولاستیک خودرو در لنگرود

از میان تکنیک های مختلف ، کدامیک در اولویت بالاتری قرار دارد ؟

زنان چه سهمی در انتخابات شورای شهر پنجم تهران دارند؟

نکاتی برای جذاب تر شدن آقایان

افزایش تأمین مالی از برنامه‌های بورس کالا در سال 96

علت انصراف هما از دریافت بوئینگ ترکیش ایر چه بود؟

آغاز دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه

آمادگی ناجا برای حفاظت از صندوق‌های رای

رامین رضاییان استقلالی می شود؟