کد خبر: 13950928202056584صفحه نخست » اخبار شرکت ها29 آذر 95 - 10:26
با حضور بزرگان بازاریابی کشور برگزار می شود
همایش شیوه های بازاریابی و فروش مدرن
همایش بزرگ شیوه های بازاریابی و فروش مدرن با حضور بزرگان بازاریابی و فروش کشور در روز دوم دی ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی باشگاه موفقان، این رویداد بزرگ که مخاطبان آن را صاحبان کسب و کار، کارآفرینان، مدیران، بازاریابان، فروشندگان و دانشجویان تشکیل می دهد، روز دوم دی ماه ساعت 15 در محل سالن همایش لغت نامه دهخدا برگزار می شود.

اینکه شما در دوران رونق اقتصاد، خوب بفروشید و احساس کنید بازاریابی خوبی داشته اید کار عجیبی نبوده است، هنر مدیران فروش و بازاریابی در شرایط سخت اقتصادی است که خود را نشان می دهد.
پس از مشکلات اقتصادی فراوانی که بر بنگاه های اقتصادی ایران تحمیل شده بود، بسیاری از بنگاه های اقتصادی انگیزه خود را برای فعالیت از دست دادند و بسیاری دیگر نیز از پس تامین هزینه ها برنیامدند.

اما خوشبختانه پس از برجام و در دوران کنونی پسا تحریم فرصتی مناسب در اختیار بازرگانان، تجار و مقتصدین کشور فراهم آمده است تا به کسب و کار خود رونقی دوباره بدهند و با رویکردی تازه فعالیت خود را از سر بگیرند.
بر آن شدیم در این کنفرانس با توجه به شرایط کنونی اقتصادی کشور و جهان با استفاده از اساتید خبره راهکارهای مدرن و نوین بازاریابی و فروش را در اختیار مدیران قرار دهیم تا با استفاده از دانش نوینن کسب و کار خود را بهتر معرفی کنند و فروش خود را افزایش دهند .

از جمله ویژگی های همایش شیوه های بازاریابی و فروش مدرن می توان به نکاتی مانند تعاملی و پرسش و پاسخ، کاربردی بودن مطالب، سطح برگزاری استاندارد لوکس، حضور مدیران شرکت های موفق، راهکار های افزایش فروش، اخلاق مداری در کسب و کار والگوی مشتری نوازی، امکان برگزاری جلسه مشاوره تخصصی اقتصادی توسط اساتید پس از کنفرانس، اعطای مدرک آموزشی معتبر از باشگاه موفقان، اعطای مدرک جامعه مدیران و کارآفرینان حرفه ای اتحادیه اروپا و آسیا (هزینه مجزا)، مراسم تقدیر از مدیران و کارآفرینان برتر استان، 70 درصد تخفیف عضویت سایت باشگاه موفقان و پذیرایی میان وعده  First Class اشاره داشت.

این همایش با حضور سخنرانان برجسته کشور آقایان مهدی جبرائیلی(دبیر کل جامعه مدیران کارآفرینان حرفه ای اروپا و اسیا), احمدرضا نخجوانی(مدیر عامل شرکت شاتل), شایان شلیله(مدیر عامل شرکت ای‌نتورک و بنیان گذار جشواره وب در ایران), احد حیدری(مشاور عالی برند های معتبر داخلی و خارجی) و همچنین با حضور سخنران وبژه روح اله هادوی نیا (مدیر عامل شرکت موفق کهن چرم ,مدیرعامل موسسه مشاوره کسب و کار والاتدبیر ( مدیریت بازاریابی, فروش, برندینگ , کارآفرینی )) برگزار می شود.

جهت ثبت نام در همایش شیوه های بازاریابی و فروش مدرن می توانید از طریق سایت "باشگاه موفقان" اقدام کنید.