خود کشی ناگهانی رباتی در آمریکا+ تصاویر

کد خبر: 13950928201986022صفحه نخست » اخبار شرکت ها28 آذر 95 - 15:49
رونمائی درحاشیه نمایشگاه الکامپ انجام شد
اپلیکشن مدیریت هوشمند فرصت‌های کسب و کار
برای اولین بار در ایران و همزمان با برگزاری نمایشگاه الکامپ 95، از اپلیکشن مدیریت هوشمند مناقصه ها، مزایده ها و فرصت های کسب و کار کشور بر روی سیستم عامل های iOS و Android رونمائی شد.

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی ارتباط گستران هزاره، بدون تردید سرعت تغییرات در دنیای امروز به حدی است که شاید کلمه "تغییرات لحظه ای" هم نتواند بیانگر این واقعیت مهم باشد، اما در این هیاهوی تغییرات لحظه ای، شاه کلید دستیابی به موفقیت « آگاهی» از قدرت نفوذ کلماتی چون سرعت، دقت و فرصت است.

با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی و تغییرات لحظه ای موفقیت عبارت است از «سرعت در شناسائی فرصت ها و  دقت در انتخاب فرصت های کشف شده».

یکی از مهمترین فرصت های بازار کسب و کار در بیشتر صنوف «مناقصه ها، مزایده ها و استعلام بها » است که شرکتهای دولتی ، نیمه دولتی و شرکتهای بزرگ خصوصی از طریق برگزاری مناقصه ها و مزایده ها اقدام به ایجاد و ارائه این فرصت ها به بازار می‌کند.

بر این اساس، روزانه تعداد زیادی مناقصه، مزایده و استعلام بها در سطح کشور منتشر می‌شود که دسترسی سریع و جامع به این فرصت ها از یک سو و مدیریت برنده شدن در آنها از سوی دیگر، می‌تواند ضامن موفقیت هر شرکتی باشد.

این اپلیکشن  با هدف سهولت در دسترسی به فرصت‌های بازار و کمک به فعالان اقتصادی، صاحبان صنایع تولیدی، بازرگانی و خدماتی و کلیه مدیران کشور،  طراحی و به بازار ایران معرفی شده است.

از جمله ویژگی‌های این اپلیکشن می‌توان به فیلترینگ پیشرفته مبتنی بر نوع آگهی، استان و سازمان برگزار کننده، مشاهده اصل آگهی، دانلود اسناد رایگان، مشاهده بر اساس دسته بندی های انتخابی، مدیریت مناقصه های انتخابی، به اشتراک گذاری فرصت های مورد نیاز، مشاهده بر اساس فرصت های امروز و مهلت دار و سایر امکانات دیگر اشاره کرد.

از جمله اهداف این اپلیکشن صرفه جوئی در هزینه و زمان بوده است به صورتی که فرصت های جمع آوری شده از 800 عنوان نشریه سراسر کشور و بیش از 12000 وب  سایت،  راس ساعت 8 صبح هر روز و با بروز رسانی لحظه ای در اختیار مدیران و تصمیم گیرندگان اقتصادی کشور قرار می‌گیرد.

برای اطلاع از سایر ویژگی‌های اپلیکشن هوشمند مناقصه و مزایده های کشور به وب سایت پایگاه اطلاع رسانی ارتباط گستران هزاره مراجعه کنید.